Lördag

Dåligt med skriverier var det här.. Men lat och omotiverad som jag är så blir det som det blir. Och det är ändå ganska meningslöst xD jag fattar inte ens själv varför jag har en blogg.
 
Idag har jag iallafall tagit igen all sömn jag gått miste om i veckan. Gud vad jag älskar att sova. Har haft förmiddagar och då i vanlig ordning så lägger jag mig i tid, somnar ändå sent, kliver upp före fan för att hinna med allt och är helt död på eftermiddagen sedan. Men det är bara att ta igen det senare, som jag gjort idag, ljuuuvligt.
 
Igår direkt när jag slutade och kom hem sadlade jag Teddy på studs och stack iväg innan skymningen kommer. Men nu hinner man rida, vid 18 är det mörkt och det gillas, mycket. Tedddy var igen som en kanonkula, han har stått i två dagar. Han har sådan energi så jag blir alldeles paff ibland. Man kan inte tro att han är gammal. Direkt jag vände hemåt så skulle han sätta av i full galopp, när jag inte gick med på det så steppade vi i sidleds en bra bit innan lugnet kom. Men han fick sin galopp efter ett tag, när han lugnat sig =)
Karlsson longerade jag och idag ska jag rida honom lite senare. Skall dock rida kanonkulan först, det är skitbra väder idag, fast det var det igår också, men då blåste det isiga vindar..
 
och som vanligt ser det ut som ett bombnedslag här hemma.....
 
Jag har också fått erfara att det finns människor som är så pratglada att man inte behöver träffa människor på typ en vecka, haha.
 
Och vinner inte Ralf Melodifestivalen ikväll (jag vägrar säga Mello, det är så FULT) så får Sverige skämmas. Ralf är den enda som är bra och respektabel. tack o hej.
(dock tror jag att jag tänker spela istället för att titta, xD)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo