Söndag

Känns inte som söndag idag, känns mer som fredag :D
Sitter och väntar in åskan, det ser jävligt mörkt ut där borta. Få se vad havremopparna gör, Karlsson är inte speciellt brydd men nog springer han om Teddy springer ;) vet inte hur Teddy är med åska. Blir han nervig och börjar kuta tar jag in dem, vill inte att han använder det där benet alldeles för hårt. Gallan på benet har blivit mindre nu, puh. Och där på kronranden vars det började är det ingen svullnad alls kvar. (peppar peppar ta i trä), men har seriöst börjat tro på karma nu. Imorgon ska jag och hämta ut Teddys stall-lindor som jag beställt, så blir det enklare för mig ;) Det skall vara bekvämt.
 
Börjar tycka det här med sommar är jobbigt nu. Jag ser insekter överallt och speciellt spindlar. Även mycket skalbaggar. Gått in en massa spindelväv idag och då slutar det alltid med att spindeln är på mig sedan. Huu.. Känns som att det kryper överallt på mig nu.
 
Just det. Och jag höll på att glömma vad det var jag skulle visa här. SKRYTA om.
 
Min nya jacka. Den är så äckligt jävla snygg. Jag och jackor alltså.. Vet fan inte ens hur många jag har nu. Kanske säljer min gamla skinnjacka, den är ju också skitsnygg och i superskick. Ska leta fram bild på den. Annars slänger jag upp den på Tradera.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo