Arslen och glasögon

Sovit som ett jävla arsle. Somnade innan 3 nån gång, och upp strax efter 5. Jag kan fan inte somna. Det vanliga problemet, kan inte slappna av, ligger och funderar på världens alla problem och planerar allting som går att planera, sedan börjar det klia, överallt. Känns som att nån hällt isolering i min säng. Det var fan nyss jag renbädda så det sitter nog inne i min feta skalle.
Hovis kom klockan 7 och nu ska jag bara vänta tills det är lunchdags för kusarna sedan så ska jag ta en tupplur. Sjukt trött.
 
Karlsson såg ju ut som träsktrollet från helvetet igår igen och det fixade han så fint till precis innan jag skulle rida, det slår aldrig fel. Medans Teddy fick nya dojjor fick jag han ren, få se hur länge det varar? Skulle gissa att han idag också snyggar till sig tills jag ska rida. Duktiga vita ponny. Eller ja, jag hade väl tänkt att bara ta en prommis med dem, men ändå.
 
Imorgon är det dags för optikern och jag håller tummarna att de har ett par linser inne åt mig, att jag ska slippa vänta medans de beställer. Sist jag gjorde koll så överraskade hon mig med ett par linser, men annars om man råkar ha panik så har de aldrig inne. Det är störande. När jag gick i malmberget hade de alltid mina linser hemma trots att jag brukade då beställa själv på internet. Råkade ju missa linskoppen ihelgen när jag skulle he av mig dem, hehe, upptäckte på morgonen. Det är faktiskt inte ens första gången det händer. Men dessutom var de typ 2 veckor gamla så det kanske bara var bra.
Måste ha nya glasögon också. Men det får vänta tills jag har bättre råd. Det är så frustrerande att min syn aldrig kan stabiliseras och stanna på samma nivå. Nej, den ska försämras hela tiden så jag måste ta nya glasögon varenda år. Dock tar jag ju alltid de billigaste, men iallafall.
Nåja, bara jag har linser så. fast de får nog fixa till glasögonen lite iallafall så jag slipper ha dem på näsan hela tiden, blir så förbannat irriterad.
Det är ett HELVETE med dålig syn. Hade jag haft mycket med pengar hade jag gjort den där laseroperationen. Eller vad den nu kallas. Hade varit underbart.
 
Jojo, jag har inget att göra. Jomen se där det har jag ju visst det, städa. Det behövs ALLTID städas. Eller så är jag en pedant. Men nu är det skräpigt, fast jag är för trött för det.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo