Lördag

Mamma kom och väckte mig...  (jag var inne på en brutal sovmorgon) Först var jag sur som en citron men nu tackar jag henne. Nu kom jag upp i tid (eller ja, vet inte om 11 är i tid men ja..) och hinner se solen. Göra något vettigt innan ljuset försvinner igen.
Hon lämnade sadeln, en bomlös, som jag ska testa på Karlsson. Tror det är bra att ha en sådan till honom, sen så har jag ju kvar vanliga sadeln så man kan variera.
Även en back on track pad till Teddys rygg, han är så känslig när det är kallt i ryggen har jag upptäckt, så fort det blir lite varmare ute så slutar han ömma. Man får ha täcke på både ue och inne. Pyamas. Tur att jag fick med massa sådana grejer av Frida. Behöver inte ens tänka på att köpa något till Teddy för han har allt, Karlsson däremot ska jag köpa ett nytt vintertäcke, ett likadant som teddy, tycker den är bra.
 
Gissa vad mina favoritpojkar här i byn gjorde utanför våran infart IGEN igår kväll? Smällare. Tycker ju att Teddy snart borde vara van vid det här laget, dock den här gången smällde de bara några enstaka. Det är tur att Karlsson inte bryr sig om smällare iallafall, då borde ju Teddy se att det inte är någon fara.. Nån gång.
MEN när jag skulle ta in dem för natten, Teddy bara kutade fram och tillbaka i hagen och var rädd för något vid vägen, mig ignorerade han totalt. Teddy kommer ju ALLTID annars fram till mig även fast jag inte ens ska ta fast han. Karlsson var inte rädd för något. Men när han såg att jag tänkte ta han först tänkte han skojja till det hela och då började han kuta och bocka och såg ut att ha det skitkul XD jag var tvungen att be Erik om hjälp. Just när han kom ut fick jag ju fast Karlsson men jag vågade inte gå in med honom först när Teddy var sådär rädd, han skulle väl ha sprängt staketet om Karlsson lämnade honom. Ja.. Dessa fullblod.
Men annars när jag rider Teddy ensam är han aldrig nervös och det är sällan han hoppar till för något. Det är lite knasigt. Men bra, jag klagar absolut inte.
Men jag börjar bli jävligt less på ungarna och deras smällare.... Varför kan de inte stå och smälla utanför sina föräldras sovrumsfönster istället? Då hade jag också tyckt det var kul.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo