Klenfis

 
Teddy var som en fiolsträng igår när det blåste. Hoppade till för saker jag inte ens kunde se eller höra. Men han var annars duktig som vanligt :) annars hoppar han ju sällan till för något.
 
Har sträckt nacken eller något, stel och gör ont som fan. Det är konstigt, det är ytterst sällan jag har ont någonstans. Jag vet inte ens vad jag har gjort som skulle kunna åstadkomma detta.
 
Sitter och väntar på att högubben ska komma. Har ingen aning om när, men idag iallafall. Bad ju han ringa när han närmar sig så jag kan förklara vars jag bor så vi får väl se. Blev så orolig när mamma sa att han brukar komma med släp och bara knuffa av bollarna. JAG ÄR SÅ SVAG. Skulle hjälpa Erik att knuffa fram en höboll lite grann, jag tog i allt jag hade men det hände inget så han kunde lika gärna göra det själv då han fick bättre med plats och då for den ju all världens väg. Ja.. Jag får väl påpeka att jag är klen när han kommer, dock så vet jag ju att den där gubben har klarat av att göra det ensam tidigare när han har lämnat bollar och ingen varit där.
Jag får väl försöka annars xD
Blir då sista höbollarna för denna säsong tror jag. Bara så jag har under februari om det skulle vara kallt. Just nu är det ju så milt ute så ja.. Höbollarna brukar alltid börja mögla när det blir varmt och blött ute.
Sedan kan jag börja använda de här småmaskiga hönäten, så tar det längre tid för dem att äta och de har att göra längre.
 
Skoning och verkning är det dags för den här veckan också. Alla utgifter kom som på samma gång den här månaden. Det gillas inte även om det är skönt att få allt bortbetalat. Men det är ju det andra som inte är hästrelaterat också.. Nåja, löning på fredag.
 
 
Glömde nämna att jag köpte en tömkörningsgjord igår, begagnad så fick den billigt. Kul! Nu ska det börja tränas med Karlsson. Tänk han framför en vagn i framtiden? Han är så kaxig så han skulle se skitfrän ut :D
Men vi får se hur det går först :p



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo