Surdag

Jamen oh ja. Är så less också på att ha glasögon, de trillar ned på näsan hela tiden och jag ser sämre med dem. Nåja, imorgon hämtar jag ut mina linser, var säkert hälsosamt för mina ögon att vila från dem i mer än en dag också.
 
Blev så grinig igår när jag har klarat vattentemplet i MM och finner att jag har en massa tid över för att göra onödiga quest. Lallar runt ett tag och så lade Gamecuben av. Så nu måste jag göra om hela jävla templet igen. Dock borde jag minnas allt nu. Så förhoppningsvis går det ännu fortare. Typiskt att det just var vattentemplet också. Jag är livrädd för Gyorg trots att den bossen egentligen är superenkel. Men det är just det där när man måste ned under vattnet. Tur att det är en gigantisk piranha och inte en haj, det hade vart snäppet värre.
 
Försökte få ut Erik och hjälpa mig att skotta taket, gick inte att rubba. Jag kommer inte upp på taket utan hans hjälp. Tog Karlssson och for en runda istället. Idiotskotrar som förstört ridbanan, tack så mycket. Sedan hann det bli mörkt och jag har ingen lust att skotta i mörker. Så imorgon om vi hinner, alla hjärtans dag, perfekt att skotta tak. Äh. MEN måste ju till den där skitstan också. Alla ställen är skit just nu, senast igår var det "jag hatar den här jävla skitbyn". Har väl någon slags emoperiod. Eller så är det kanske bara den tiden i månaden.
 
Så gick spaden sönder och jag måste köpa en ny då jag bara har lånat den, jippie, jag som är så rik just nu.
 
Baaaah.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo