Måndag, 4 februari

Men hallå, det snöar ju inte!! Varför lovar de saker de inte kan hålla? Jag som älskar snö och ville att det skulle komma några meter till den här veckan!
Dessutom älskar jag mina isiga hästtäcken varje kväll och Erik blev så glad när han fick skotta gården varje dag efter jobbet för att sedan vakna nästa morgon så var det lika mycket snö igen :)
 
När jag har jobbat ihelgen så orkade jag inte och hade inte ens en tanke på att kolla Melodifestivalen, men när jag tänker på det så brukar jag inte kolla deltävlingarna heller. Svergie har för mcyket dåligt. Pinsamt mycket. Efter allt prat igår var jag ändå tvungen att kolla in den här Yohio, så nyss har jag fnittrat mig pigg. Gulligt när han visade hjärtat i handen vid varje refräng. . . . Vad ska jag säga? Inte min grej. Ifall han skulle komma att representera Sverige gräver jag ned mig under snön och ifall någon frågar är jag inte svensk.
Men jag fick ju fnittra iallafall! Men lika roligt som Bullet cat var det minsann inte.
Vi läste igår om att Joakim Cans skulle vara med, vet inte om det stämmer, men där är det ju en värdig artist iallafall.
 
Måste ta och beställa ett nytt bogskydd åt Teddy så jag har och kan byta ut. Ska bara betala lite räkningar först så jag inte får en chock sedan...
 
Nä.. Jag lägger upp denna här också. Äckelkänslor men samtidigt måste man visa lite medlidande för den utsatta..
 
 
 
gräshoppan alltså.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo