Update

Idag har jag tagit det lugnare än lugnast.. Eller.. Stressade ju upp för att hinna med att rida medans det är ljust men efter det ^_^ tupplur på 3h var jäkla härligt dock kändes det som om jag max sovit en halvtimma..

Red Mephisto med Yvonne i Keski efter Erikas stig. Äckelbron gick som smort :) Stannade och sa Hej åt Erika hos dem också, våra hästar tycker deras gård är så jävla äcklig av nån anledning..xD
Båda hästarna var annars lugna och lydiga.
 
Nu känner jag det såhär att jag vill verkligen inte fara och jobba imorgon. Uäääh. Måndag morgon, usch och fy. Skulle dessutom behöva fara till stan och handla imorgon och det är så extremt jobbigt :(
2 dagars ledighet är alldeles för lite för att man ska hinna vila upp sig.
 
Ingen vad jag har märkt som har börjat smälla smällare här ännu. Tummen upp för det :D kanske blir lugnt iår, hoppas på det. Förra året var hemskt, Teddy var helt förstörd inne i boxen så jag var uppe halva natten och skulle jobba dan efter. Han lugnade sig först på morgonen minns jag, var helt orolig fast Karlsson var lugn som en ko. Vet inte hur Mephisto är, bara hört att det inte ska vara några problem men vad vet man.. :P Förhoppningsvis går det bra men jag går ju alltid och gruvar mig för nyår. Tur att de iallafall smäller 100ggr mindre här än i stan. Brukar vara över på ca 1h eller mindre om jag minns rätt. Fast förra året hade ju ungarna så jäkla kul med smällare både innan nyår och efter just utanför mitt hus. Kommer klaga ifall det blir så iår men som sagt det har vart lugnt.
För det är ju föräldrarnas fel, ungarna är inte 18 så vars får de smällarna ifrån??!
Jaja, det går säker fint, men jag är ju ändå kung på att oroa mig över saker.
 
Jag känner att jag vill ta upp målningen igen men jag har ju aldrig tid!!! Nu måste jag iallafall gå och hänga in och hänga upp tvätt, var sjukt mycket.
Fifan vad skönt det ska bli att få kunna ta semester i sommar, satt och kollade sommarbilder på hästarna, vart deppig och sur när det är ett bra tag kvar dit. Hoppas Januari och Februari går över i raketfart, inga roliga månader. Men alla andra har ju gått så himla fort så det går nog som smort.
 
Det är föresten 0 gradigt ute, mysko. Brukar inte den här tiden var svinkall? Nå nu har all snö kommit ned från stalltaket iallafall. Man kanske slipper skotta iår, haha.
 
Myyyys.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo