Ons, 4 dec, 2013

Skönt det har vart med två dagars ledighet, sjukt vad trött och sliten man är efter 12h helgen och så fm på det på måndag, blä.
 
Vart ute och ridit med Mephisto idag, pigg som attan :) Höll nästan inte på att komma hem, på hemvägen inne i byn så var det två renar som promenerade, haha. Mephisto höll ju på att dö av skräck xD jäklarns det tog lång tid att komma framåt. Men det gick, jag tänkte fan inte ge mig. Lite längre fram svängde de in i skogen, renarna alltså. Mephisto for fram i någe piaffliknande trav, hihi. Tog en runda på ridbanan efter det, han var så uppstressad.
Är bara Karlsson som skiter i renar. :)

Hann bli mörkt när jag var hemma så jag hann inte fixa det där kortet med Karlsson. Måste fixa det ihelgen.
Karlsson och jag tog nu på kvällen en runda. Började snöa så vägarna var mjuka och härliga. Har inte ridit han med sadel på skitlänge, jag ids inte, det är så enkelt att bara he på ett träns och hoppa upp. + att han är så härlig att rida barbacka. Och varmt om rumpan blir det :) man borde alltid rida barbacka när det är kallt.
 
Imorgon är det uppstigning igen och tjohoooo vad kul... Dock bara två sedan ledig igen. Nice.
Fredag ska jag på julfest och jag har som börjat balla ur.. Låter så sååå skönt att bara vara hemma och mysa. Nåja, jag far och äter iallafall, var någon som hade lagt upp bild på maten som serverades och det började vattnas i munnen, jäklar vad gott det såg ut. Så maten blir nog bra iallalfall, huvudsaken :)
 
Ska snart gå och godnatta hästarna och sedan hoppa i sängen.
 
Hahaha, Karlsson är alltid så rolig.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo