Blablablah

Beställ aldrig från Odium, om ni har bråttom. Jag hade lite rabatt där och jag var ju tvungen att unyttja det, trots att jag bara beställde min hårfärg, superfina kläder har de absolut, men svindyra, jag vet sidor vars ni kan hitta billigare, om någon är intresserad. ca 2v, fortfarande inte fått min hårfärg. Det stod ju att de kan ta längre tid ifall de inte har hemma varan/plagget, men hårfärgen måste de väl förfan ha inne, dessutom förra veckan stod de att den var skickad. Och posten brukar vara snabb. Jävla skitsida, säkert en massa slöa jävla emoretards som jobbar där.
Förut när jag beställde kläder därifrån (jag undrar ibland hur jag hade råd med det, iofs, då hade jag inte två hästar) fick jag ibland vänta upp till 1 ½ månad. Inte acceptabelt. Nej det var sista gången, när det finns bättre butiker, där vars jag normalt beställer ifrån tar det ca 2 dagar så har färgen kommit. De kan ju inte vara speciellt engagerade på Odium.
 
Sitter och funderar vad jag och mina fyrbenta vänner ska hitta på idag. Klev upp tidigare än normalt för jag vill hinna med mer idag. Sitter och velar. En ska jag rida, och jag funderar om man törs fara i skogen? Där vars man vet att stigen går, törs inte fara rakt ut då jag är livrädd att trampa ned i något djävla hål och skada hästen. Förbannade jävla snö, försvinn nån gång! Den andra ska jag promenera en sväng med, så kan jag ta med Flora också (som har börjat löpa, kul .__.) synd att det fortsätter att vara sånt skitväder, hade hoppats att det skulle sluta igår.
 
Har massa kläder att tvätta och så har tvättmaskinen havererat, bad Erik kolla på den, som kan fixa det mesta, men knappast att han kom ihåg,  han var eld och lågor när han fått sina grejer till bilen. Och sur var jag när han ska starta monstret sent på kvällen när jag har nattat hästarna, jag är ju sådär att när jag väl fixat kväll åt dem ska det vara TYST, inget ska störa dem. Haha.
Så är det Valborg, jag är liiiite bitter över att inte kunna fara ut, alla jobbar, dessutom, Erik har ju ändå inte bilen klar så hade ju ändå kanske inte vart kul. Och jag vet ingen av mina vänner som ska ut så kanske hade det inte vart någon höjdare. Bara jag som vill ut på Valborg..xD Men har alltid brukat ha så kul då, alla är som ute, inte på krogen eller nå annat skit.
Jaja, har iallafall köpt några saftiga och feta köttbitar, så tänkte iallafall grilla. Ska tvinga Erik stå ute i skitvädret och grilla :D fan vad fint det hade vart och ha en altan med tak. Men vars ska vi ha det här? :/
Nåja, allt kan man väl inte ha.. Dock våran altan tycker jag att det bara är att meja ned...
 
 
Teddy i lördags. finväder att stå ute och putsa bort vinterpälsen, fattar inte ens hur han kan ha nån päls att tappa, jag jämför ju alla med Karlssons päls xD som fortfarande har lite kvar men verkar inte tappa något nu :o har ju fått bort förjävla mycket.
 
nä om man ska börja med allt jag hade tänkt göra idag..Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo