Vad hände?

Jag vaknade innan klockan ringde och vände på mig, det bara stack till i ryggen. Vafan. Och det gör fortfarande ont, som om jag har sträckt mig eller liknande. Men man kan ju inte sträcka sig genom att bara vända sig i sängen för det har jag gjort tusentalsgånger innan utan att sträcka mig :p måste vara något jag gjort igår. Vad jobbigt det är! Jag har som aldrig haft ont i ryggen så jag har knappt vetat hur det är. Har försökt stretcha och allt möjligt, får väl smörja in med tigerbalsam, det brukar lindra.
 
Tänkte lägga in lite bilder som är tagna i veckan. Hästar, självklart. Vad annars finns det att fota?? Borde ta en ny bild på mig själv så jag får en ny profilbild men man ser ju ut som själve fan varenda gång så jag ids aldrig :p den där rätta vinkeln är tuff..
 
 
Teddy från igår. Snygg i westernutrustningen :) han är så fin och snäll. Men 180 var det i hagen när jag tog hans broder Karlsson från hagen och promenerade en sväng. Teddy gillar verkligen inte att bli ensam. Lät som om vi skulle överge honom föralltid. Ändå gick jag ju bara en kort sväng. Jag får göra så, gå med Karlsson korta svängar varje dag så han lär sig att vara ensam en liten stund, han måste ju vänja sig. Vi kommer ju alltid tillbaka. Jag blir ju bara så orolig när jag hör hur olycklig han blir. Men jag kör på det.. Korta svängar varje dag med Karlsson. Teddy var ju först orolig när jag tog in han ensam i stallet men det har han vant sig vid nu :)
 
 
 
Karlsson fick glädjeryck :P Han är så otroligt jävla söt. ALLT han gör. Till och med när han rullar sig i lerigaste pölen får han det att se gulligt ut. Även om jag blir lite bitter av hans kamouflering.
 
 
 
Han fick Teddy att haka på.
 
 
 
 
Bubbarna ♥ så skönt att de kommer sähär bra överens.
 
Fy vad jag är less på regn och jag tror inte att jag är ensam. Mest jobbigt är att det tar en evighet för täcken att torka, tur att jag har ombyten iallafall. Tittar man i väderprognosen så ska det regna de kommande dagarna, fyfan.
 
Idag har jag jobbfest med bland annat Malån! Kul! Få se hur det urartar sig då. Jag sa just att det är typiskt kvinnor; taimat och LEKAR!! Jag hatar taimat och innan sa jag att jag kommer bara det inte blir lekar. Och vad blir det? Urk. Jag vill ha öl, pizza och bra musik. Det är en bra fest :D
Men det blir säkert roligt ändå.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo