Motivationslös

Nu var det ett tag sedan jag var här igen.. TROR att jag har kommit på hur jag ska göra om bloggen.. Eh.. Lite iallafall. Få se om jag orkar påbörja det idag, är ändå så rastlös kring eftermiddagen. Vettefan.. Men JUST då blir jag rastlös. Och jag som klagat på att jag alltid har saker att göra, att jag bara vill sitta och glo in i väggen.. Ja.. Jag har fått göra det nu.. Det räcker. Jag har saker att göra men det är när det vankas mot kväll som jag blir rastlös.. Pensionärsvarning är det också. Jag är redo för sängen innan 21, är väl där strax efter, sover, kliver upp 7 varje morgon. Som sagt jag är så uttråkad på kvällarna att jag hellre går och sover så det fortare kan bli morgon. Har mer inspiration på morgonen/fm. Jag gillar det ändå. ;)
 
Igår beställde jag en ny sadel.
 
Jag hoppas på snabb leverans och det verkade som om de brukar ha det också. Utmärkt. Jävlar var snygg han ska bli i westernutstyrsel. Tycker dock att det är snyggt med vanlig klassisk utstyrsel också. Jag ska införskaffa en allroundsadel när pengarna tillåter så jag har det också. Det är bra att kunna variera. Jag rider ju gärna dressyr på bana men på uteritterna vill jag en westernsadel.
 
Vädret hjälper ju INTE till att jag ska bli gladare. Vareeenda morgon dimma/regn. Fast det verkar iallafall inte regna. Kan det inte bara vara soligt höstväder resten av veckan?? Eller så kan snön komma. Hellre det. Inte snöblandat regn utan SNÖ som stannar kvar.
 
Jaja, ska käka frukost och sedan göra klart mina sysslor.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo