Update

Sitter här med min "sol-lampa" (?) jag vet inte vad en sådan kallas. Fått av mamma, man ska väl bli piggare på längre sikt när man använt den ett tag. Meen jag tänkte flytta den till sängen och sätta så den börjar lysa på morgonen, innan jag ska upp, fanns alarm på den också så perfekt. + EN SNOOZEKNAPP! Går inte att överleva utan en sådan knapp.

Fast det verkar ju bli sol idag så det ska jag hinna med, ska fara ut med Teddy, vars riktiga namn är Bardolini. Fränt :P visste att han hade ett annat namn men jag kom inte ihåg det för det lät så skumt första gången jag hörde det. Men han har väl alltid blivit kallad Teddy och tur det, inte kul att gå och ropa Bardolini :)
Karlsson tar jag efteråt, måste motionera han varenda dag nu när han har boll. Tränade med Karlsson igår och jag blev skitglad när han lyssnade ordentligt, jag har lärt mig ett och annat! Visst han är seg att få igång men det är petitesser. Det gick så bra att jag var tvungen att sluta, för jag har det där att man ska sluta när det går som bäst.
 
tydligen så har vi fått ridbanan uppskottad ännu större så det är bra! Tur att det finns vänliga människor här omkring :)
 
Jag läser ett par bloggar som inriktar sig på typ hårvård/hudvård. Jag gillar dem, jag får skitbra och enkla tips. Därför jag läser dem. Men det är mycket som jag bara.... "Hur ids man??"
Jag är lat när det gäller sådant. Oftast när jag får ett bra tips gör jag det i några dagar sedan orkar jag inte. Jag är ju sådan att om jag är trött på kvällen, då ids jag inte tvätta bort sminket. OKEJ. Jag gör det oftast eftersom det är otrevligt att vakna upp med mascaraklibbiga ögon men ibland när jag är skittrött så skiter jag bara i det. Och jag mår lika bra för det. Fast då har ju inte jag fin hy eller vackert hår heller. Men. Jag orkar inte.
Tur att alla inte är som jag xD tipsen är iallafall guld värda och jag beundrar lite dem som orkar hålla på med sådant.
 
Jag fick iallafall håret toppat förra veckan. Det var som svinto. xD
 
Frida kom med en massa hästgrejer som jag inte har hunnit gå igenom ännu (jag har latat). Men det verkar vara bra grejer, bland annat ett ländtäcke, skönt, då slapp jag köpa ett + en massa täcken och det är bra reserv. Behöver som inte köpa något :) Och så får jag låna hennes sadel. Tack Frida! :)
Har ju westernsadeln meeen den var inte till att galoppera med. Hade stora blåmärken på insidan av knäna efter det. den är som mest till att fara och mysa i skogen med :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo