Skit också

Hääääärliga måndag med stråååålande sol (fattar inte varför det alltid är så äckligt väder på söndagar? Då man redan är så omotiverad som det går att bli) så självklart sadlade jag teddy och så gav vi oss iväg. Hittade vägar i skogen vars det inte var skoterspår, förvånande, och njöt på. Faktiskt.. Jag tänkte på det. Jobbigt om Teddy skulle tappa en sko. Har sagt i helgen åt hovslagaren att det börjar bli dags att sko så han skulle höra av sig när han kan komma. När jag kommer hem och ska stretcha Teddy så har han ju såklart tappat en sko.
Hoppas hovslagaren kan komma inom kort... Jävla skit. Jag som hade planerat för hela veckan. Visserligen har jag ju Karlsson att motionera också men han har jag andra planer för. Och jag vet inte vad jag gör om han inte kan komma innan lördag då vi rider kurs. Jo, jag kan ta Karlsson MEN nej. Det går inte att lämna Teddy ensam för länge, är bara en tidsfråga innan han spränger staketet. Nåja. förhoppningsvis kan han väl komma innan lördag iallafall.
 
Nä om jag skulle ta och äta något innan det är Karlssons tur. Dammsuga behöver jag kanske också göra.
Är så jävla bekvämt när Karlsson är barfota, han halkar ju ingenting FÖRUTOM på våren när det tinar och blir isigt. Då går det knappt att rida.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo