50 shades of grey

Helluuu. Nu verkar det vara ett liiitet litet fel i kodmallarna som jag inte orkat kolla upp nogrannare. Jag hatar det, så jävla tråkigt och tidsdödande. Få se när jag ids.
 
Nu är det kallare helt plötsligt ute igen. Det går upp och ned och även det är irriterande. Så det är SNORhalt ute. Vet inte hur jag ska göra med Karlsson. Kanske lite NH så han får någon slags aktivering. Vill ta en ridtur på bästaste ponnyn men jag vill inte bryta benen på honom.
Med Teddy ska jag gå till ridbanan. Igår hann jag inte rida, slöade på morgonen sedan hade jag projekt mocka hagen vilket tog en jävla tid. Men jag fick det gjort iallafall.
Lördagen var jag och red med Yvonne och Emilia. Teddy blir alltid så i gasen när jag rider med dem, iallafall på hemvägen :D
Kursen för Lasse var ju inställd vilket jag tyckte var skittråkigt, hade sett fram emot att rida på lördagen, men då blir den den här lördagen istället så allt hopp är ju inte bortblåst :)
 
Den här veckan hade jag tänkt påbörja projekt-storstädning (ett rum om dagen eller om jag hinner fler). Det är ju faktiskt första december på lördag och det innebär julpyntning! Som jag alltid ser fram emot tills jag börjar och då slutar det med att jag sitter och vrålar och kastar sönder grejer.. Men deeee... Det går också. Jag tjuvstartar nog. För på lördag kommer jag inte hinna pynta, kursen sen är det även min syrras födelsedag.
 
Har snart läst ut snuskboken 50 shades of grey som alla kvinnor gapar om. Ptjaa.. Vad ska jag säga.. Om man inte kan sluta läsa så måste den ju vara bra.
 
Fick även nys om en lite för saltig kommentar, eller hur man nu ska uttrycka det, häromdagen. Eller.. Jag förstod baktanken med det hela. Åter igen, jag älskar att vara ensam (inte ensam "ensam i hela världen" men ni förstår?), ensam och bara njuter av tystnaden och lugnet, slippa stressen. Jag är sådan. Jag trivs inte bland mycket folk, blir nervös. Jag är en eremit. Och vad jag vet så är det inget fel med det. Jajo, jag är konstig, det vet jag men det är inget med alla andra idioter som är snäppet värre och inte kan erkänna det :) 
 
Jaja. Nu ska jag fortsätta njuta av tystnaden(älskar tidiga mornar även om det ofta tar emot att stiga upp, men det är värt). So long.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo