Update

Hm. Fick värsta visionerna hur jag ska måla om i sovrummet. Tror det skulle bli skitbra. Jag hatar att det är så mörkt där inne. Och jag tror det är bra om jag målar om det nu innan Erik har satt upp listerna och fönsterbrädan (han sa att han kanske ska börja med det nästa vecka, så håll tummar ohc tår!!) Det går nog fort, men jag drar mig ändå för det där slipandet... Erik har ju iofs eldrivna slipmaskiner men det är ju ändå jobbigt. Är så stora ytor. Kanske behövs det inte ens slipas men jag tror att jag ska göra det så det blir ordentligt.  Mmmh. Jag tror på det. Att jag börjar nästa vecka eller nåt. Behöver ju som Eriks hjälp att lyfta ut möbler och sådant, mest är det väl sängen som tar plats. Den måste ju också monteras ned för att få ut den. Men det är ju bara att lyfta ur madrasserna så får själva ramen stå kvar där inne. Går ju att dammtorka.

Jag tänkte alltså måla för hand något ovanför sängen sedan. Vet någon vad man använder för sorts färg till det? Tacksam för svar.

Jag fattar inte riktigt varför jag har börjat vakna så tidigt på sista tiden. Fast jag har vart vaken halva natten kan jag vakna utvilad vid 8-9. Aja.. Är väl när dagarna har börjat bli ljusare.

Igår var en låååång dag, kändes det som. Först hade jag morgon i stallet, sedan suttit hemma hos mamma och väntat på Erik som har rännt runt och försöker få sina planer i lås, han hann inte skjutsa hem mig så jag fick vänta ytterligare flera timmar på svärmor som är (förlåt) världens segaste kvinna jag har träffat. Hon ringde och sa att nu går hon in på Ica, sedan plockar hon upp mig. 50min senare plockade hon upp mig. Hahaha. Jag borde ju ha lärt mig vid det här laget att när hon går in på Ica så tar det tid. Jaja. Jag kom ju hem i alla fall. Önskar att jag var en mer luuugn människa som hon och inte så stressad som jag alltid blir för ALLT.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo