Helgen.

Fifan så skönt, nu är Floras löpperiod över för denna gång. Och det bästa är att hon är en sån där bra liten tik som bara löper en gång per år! ^___^
Jag tycker det ser så tråkigt ut utan mattor, mest därför jag ogillar när hon löper..xD Men hon är ändå jävligt duktig. Slickar upp det mesta, inte är det mycket jag har behövt torka upp. Ja, jag ogillar när hon går runt och gnäller också, det gör hon inte när hon inte löper.

Jag möblerade i sovrummet igår, så jag skulle slippa ha solen i ögonen hela tiden. Blev faktiskt bra. (men nu räcker inte antennkabeln till teven, oj, så ledsen jag blir) Jag har då sovit som en stock hela natten, hade liiite problem med att somna men det var så varmt, och det är inget ovanligt att jag har problem att somna vars jag än ligger.

Jo, jag har varit på marknaden som alla andra i helgen. På fredagen sprang jag och erik igenom, jag fick hålla koll på hans ryggtavla hela tiden så jag inte skulle tappa bort honom. Jag ville inte gå dit igen. Men under lördagen tvingade Erik mig ändå att göra ett ytterligare besök. Han skulle köpa sina jävla bröd. Men de hade hunnit stänga så det blev inget med det.
Ja, så har jag varit på ridturer med Karlsson och borstat hans enormt tjocka jävla päls som aldrig tar slut i timmar. Till slut så kommer det ju att ta slut. Men för tillfället känns det som ett evighetsjobb.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo