Grinkuk.

Jag har haft huvudvärk i två veckors tid under kvällskvisten nu. Det är ändå inte som "vanlig" huvudvärk utan mer som ett tryck i huvudet, vid pannan typ. Inga huvudvärkstabletter lindrar heller. Eller ja, jag har inte testat Treo ännu, men vill inte ta den för ofta, annars brukar den ju alltid hjälpa.
Vet inte om det beror på stress eller något annat? Om det skulle bero på stress så skulle jag ju inte direkt bli förvånad.

Oroande är också att jag läser en bok vars huvudkaraktärens fru dog av en hjärntumör. Det började med lätt huvudvärk som blev värre med åren, läkarna påstod att det bara var huvudvärk orsakad av stress eller liknande. Så när de väl fann att det var en tumör så var det försent att rädda henne, hon dog.
Man blir fan nojig.

DET KAN ju bero på mina linser också? Jag har ju fått linser med ny styrka men jag hade ändå kvar två par med min gamla styrka, det är ju inte stor skillnad och jag ser ju bra med de gamla, ser dock ÄNNU bättre med de nya. Jag är ju så jävla snål så jag måste använda upp de gamla. Är ju iofs dags att byta på måndag. Kanske byter idag redan och får se ifall huvudvärken kommer iallafall..



Jag har inte ridit på flera dagar. Jag försökte igår, tänkte ta lite lätt på banan, icket. Karlsson halkade som bambi på hal is. Blir så rädd att han ska bryta benen så det var bara att skita i det. Det är glashalt överallt. Inte för att jag tror att Karlsson klagade.. :P Det är ju tur att han och Mephisto får sina busryck i hagen varenda dag så de motionerar på det viset. Sist jag såg dem jagade Karlsson Mephisto runt runt runt i hagen. Det såg typ ut som att Mephisto sa "Du kan inte ta mig, du kan inte ta mig!!!" och så järnet runt runt. Det är bra att de kan ha kul tillsammans. Även om Karlsson blir lite våldsam ibland. Fast Mephisto ser bara ut att tycka att det är kul. :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo