Feel good.

Gissa vad jag gör!??!? Jo, jag städar som vanligt. Har dock en liten kaffepaus just nu. Jag är helt slut, jag har inte ätit något ännu. Vill äta en torr macka men jag har inte ens nå smör, orkar inte köpa. Har inte haft smör hemma på ett bra tag nu och det är faktiskt bra, för jag äter inte mackor på kvällen då. Äckligt och torrt att äta macka utan smör. Jag tror att jag ska äta resterna av tacosen men jag orkar inte det heller. Gaah... Skitsamma.

Har bytt jord till alla blommorna, var ju fan en jävla massa. Och jag som vill köpa fler... Eller den största blomman har jag inte bytt nå jord till.. Det är en sån där som klättrar efter väggen och jag känner att jag inte har någon lust att misshandla den just nu.. Den är typ 3m lång. Väntar nog tills det är lite sol, kanske imorgon, och tar ut den så slipper jag grisa inne.

Jag läste för ett tag sedan på facebook som någon la upp.. Hur var det nu igen..

"de som har ostädat hemma bevisar på att de har annat för sig i livet" ??

Nja, inte exakt så, men typ, ni fattar vinken? Den menar att jag inte har något liv. Tycker jag har ett sjuhelsikes liv men jag MÅSTE städa. Jag mår dåligt ifall det är grisigt, jag blir arg, riktigt jävla arg. Så det känns enklare att bara hålla det städat hela tiden. Ok, det är väl inte kliniskt rent överallt men nog rent för att jag ska slippa få vredesutbrott. Tycker faktiskt att det är grymt jävla ansträngande att känna att jag måste städa en gång i veckan, men det får mig att må bättre så det är ju bara att göra det.



Igår tog jag och Karlsson en barbackatur runt älven, det var så varmt ute att sommarjackan dög bra, härligt!! Jag har faktiskt inte ridit ut barbacka ensam förrän igår. Karlsson är ju den ultimata hästen att rida barbacka på, aldrig suttit på någon bekvämare. Fast han var JÄTTEpigg igår. Fick hålla i mig som en blådåre på hemvägen, tur att han har sån bra man att hålla i också xD Tror att jag väntar tills han är LITE mindre pigg och fylld av vårkänslor innan jag rider ut barbacka ensam igen. :P



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo