Dream on

Vilka skumma drömmar jag har haft inatt.

Det började med att jag blev kidnappad av Eric i True Blood, självklart så utvecklades stockholmsyndromet ganska kvickt och jag blev kär (han är ju rätt het). Så eftersom  vi blev kära så fick jag lite mer frihet och jag körde bil (Eriks cheva utan körkort) efter e10an mot Gällivare. Ser en bil som kör rätt sakta, kom för nära och då ser jag att det är ytterligare en bil framför mig med lamporna släckta (det var ju kolmörkt ute så den var omöjlig att se), ja jag ser den när den typ är 1m framför mig och jag hinner inte bromsa så brakar in med bjässebilen in i den lilla 140in (kan berätta att det var en av Eriks vänner jag brakade in i, säger inte vem dock...) Så vi stannar allihopa. Han sa att jag inte kan köra bil (sant) men jag var riktigt jävla förbannad "HELVETE DIN JÄVLA IDIOT DU KÖR JU UTAN LYSEN SÅ HUR FAN KAN DET VARA MITT FEL?!??!" Den tredje bilen, en gammal gubbe, står på min sida men polis tillkallas. Då inser jag, HELVETE! Om de ber att få se mitt körkort som inte existerar. Panikslagen. Jag drar mig undan och får tag på Eric, vampyrer färdas ju snabbt så han var snabbt vid min sida och lurade alla att det var han som hade kört bilen. Han var även rätt arg för att jag hade varit så oförsiktig men som tur var gjorde han allt för mig så jag klarade mig.

Sedan kommer vi till en del jag inte tänker berätta. Ingen kul grej alls. Tur att det bara var en dröm iallafall.
Senare hade jag kört tillbaka till Leipo. Skulle parkera bilen på ett bra ställe men råkade sladda upp gräsmattan istället. Blev lite nojig över vad Erik skulle säga när han kom hem. Sen hördes ett jädrans liv efter vägen, ett högljutt ungdomsgäng. De kom på gården och ja.. De betedde sig som zombisar. Jag hade världens jävla skills och slogs mot dem allihopa.
Kan tyvärr inte säga vem som vann fajten eftersom jag vaknade. Fast hade nog bara tagit upp telefonen och ringt Eric, min räddare i nöden. Men jag tror att det här sista var som en annan dröm fast ändå inte. Den hängde bara ihop med att jag körde den där klumpedunsbilen till Gällivare och sedan tillbaka.

Notera att det var Erik och Eric :P
Kan inte någon göra om Erik till vampyr? Då skulle han kunna komma med räzerfart så fort jag var i knipa!

Fyfan vad det blåser ute. Känns fan inte lockande att rida i storm. Måste dock motionera Karlsson. Kanske bara longerar idag då.
Såg just att katten har haft diarré och dragit arselt efter golvet. Fyfan. Fick kvälvningar när jag torkade upp det. Äckelkatt.




Jag hade rätt så grymt tråkigt igår, ja..


Jag drömde att du var en författare och hade skrivit en bok som var typ en meter lång med en bild på dig och karlsson. Den hette "Min häst".. Jag var tvungen att sno den från något bibliotek för jag hade inte råd att köpa den. =]

2012-03-13 // 18:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo