Bottom of the deep blue sea

Inatt drömde jag att jag for ned till botten av havet, alltså allra längst ned. (säkert för att jag läste någon artikel om det igår). Det var en massa skumma varelser där. Gigantiska. Tyvärr så visade sig inte Megalodon men det var en massa andra, dock hade de nog dödat mig ifall jag inte vaknade. :P

Igår var jag fan skitduktig, jag städade hela nedervåningen innan jobbet. Dammsugade, skurade och flyttade runt och bytte mattor (min tiger är alldeles för fin för att vara under matsalsbordet, den syns inte, så den fick hamna i sovrummet tills vidare). Men till det hela, jag är imponerad att jag gjorde detta innan jobbet, innan jobbet brukar jag alltid vara död och bara sitta och vänta tills det är dags att fara. Men det är fint, nu kan jag ta det lugnt resten av helgen.
Tittade Breaking Dawn igår efter jobbet också, svärmor hade köpt :P vad bra den var! Drygt att man måste sitta och vänta på sista delen nu bara. En annan sak som också var drygt var att se den med Erik, "fan vad dassig!" (tror dock att han tyckte den var skitbra egentligen xD) så satt han och frågade HELA tiden hur det kom sig och si och så. Jag bad han se om hela serien istället, tror att jag ska ha alla filmerna, men det ids han ju såklart inte. Det är roligare att fråga mig och inte fatta ett skit ändå. Gah.

Jaja, jag måste fan duscha, fy så ansträngande.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo