Jag i ett nötskal.

Haaah! Här har jag gått och oroat mig att jag har gått upp i vikt. Jag har inte vägt mig på 2 år, mest på grund av att vi inte har haft en våg och så har jag inte riktigt vågat.
Erik köpte dock en våg för några veckor sedan och nu råkade den gå igång så jag ställde mig på den.. EH..? Jag minns inte exakt vad jag vägde innan men jag har en hum och då betyder det att jag har gått upp endast 2kg. Jag har aldrig varit så brydd om att väga mig eftersom jag aldrig vägt mycket.. Och att jag gått upp 2kg.. Det bryr jag mig inte ett skvatt om. Tyckte den totala vikten jämfört med vad jag TRODDE jag skulle väga är bra. Mer än bra. Jag är ju lätt! Trodde att jag gått upp minst 10kg.
Jag har suttit och oroat mig för att jag ska bli för tung för Karlsson och att han har blivit tvingad att bära ett jävla fläskberg.. Men vafan! Det är ca 20kg kvar för att jag ska bli för tung för honom.

Det är jag i ett NÖTSKAL. Istället för att ta reda på hur det egentligen ligger till så oroar jag mig i eoner. Vilket är energikrävande.

MEN iallafall.. Muskler väger ju mer än fett.. Hee hee.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo