Dödstrött

Jag planerade att ta ett täcke och lägga mig på soffan och sova en eller två timmar (+++) men jag känner att jag måste städa, vet inte om jag hinner senare i veckan. Jag MÅSTE dammsuga MINST en gång i veckan, eller jag tar mig tid till en gång iallafall. Brukar oftast skura en gång i veckan också men hinns det inte så går inte världen under. Egentligen vet jag inte vad jag gör som ska vara så tidskrävande för att inte hinna dammsuga och skura en gång i veckan men det är väl det att jag blir stressad över minsta lilla sak. Och jag är så trött. + att när jag känner att jag MÅSTE göra det så går jag hellre och dör. Känns det som.

Så kom jag på att jag vill ha skåpet upp på vindan men jag har ingen bärhjälp för tillfället. Den är inte så tung men den är nästan längre än jag och myyycket bredare. Jag har lust att testa på någe vänster men jag vet att jag gör klokt i att vänta tills Erik kan hjälpa mig.

Jag flyttar runt möbler från rum till rum. Jaaag har LITE svårt att bestämma mig. Jag hade velat ha en soffa där. Jag har ju den jag köpte av Malån men det blir krångligt. Hm. Men det lät som en bra idé. Den är ju så stoor och ja.. Jag vill iallafall ha bort teven därifrån. Jag HATAR att ha tv i sovrummet. Jag HATAR när Erik ska titta tv där när jag ska sova. Titta tv kan man göra i vardagsrummet som också kallas TV-RUMMET. HMPF! Så kan jag ta den teven till mitt "tvspels-rum" och slänga fettoteven åt tjottaheiki. Det här lät mycket bra.
Men fortfarande är problemet som jag måste erkänna beror på att jag är liten och vek. Fettoteven har jag en gång flyttat. Gissa vad som hände? Rakt ned i backen, vart skiträdd och började grina för jag trodde Erik skulle döda mig när han såg att jag hett sönder hans tv. Men det vart bara en spricka i själva plasten. Puh. Och nu har vi ju två platta så varför ha den där idiotiska feta teven som tar så jävla plats? Jag tycker om att slänga saker, det har jag ärvt av mamma.

Vad jag skulle pladdra. Jag tänkte ju bara skriva att jag är förbannat trött. Vilket jag är.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo