Djävulskatt

Inatt eller imorse, vääldigt tidigt, innan 6 TROR jag (det var mörkt iallafall) så blev jag väckt av en klo i ryggen. Vände mig och tittade rakt in i Zeldas svarta ögon, hon satt precis bakom min rygg. Jag vet inte vad hon ville ha sagt med det där. Hon såg väldigt dryg ut. Hon vet att hon inte får mat så tidigt så kanske hon bara ville att jag skulle ge lite plats av min varma fluffiga säng? Jag tog dock ingen större notis om henne, gömde mig bara under täcket, gjorde säkert för mig så hon inte skulle kunna göra om det och somnade om. Tji fick hon.



Ptja, vad vet jag.. Hon kanske bara ville dävlas med mig att döma av hennes blick.

Igår hade jag världens beslutsångest för vad jag skulle fördriva tiden med. Spela, läsa, titta tv(helst inte) eller måla. Jag valde sista alternativet och det visade sig att det gick riktigt bra.



Det såg faktiskt bättre ut irl. Och nöjd är jag. Jag har lite problem med Ganon för jag orkade inte kolla upp vad han hade för färger. Men det får väl bli min version. Jag ska fota den bättre när jag kommit lite längre, och med det menar jag med min bättre kamera, dvs inte mobilen.
Borde göra klart Natalies tavla också.. Men jag har inte allt klart i huvudet ännu. Nåja, hon dör inte av att vänta lite. Hennes tavla blir ändå kul för hon skulle ha så starka färger vilket jag gillar. Har aldrig varit ett riktigt fan av svart/vitt.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo