Det är omöjligt att stänga av huvudet.

SATAN VAD JAG HAR ONT I MAGEN!!!!!!!111 Vill lägga mig på soffan med värmekudden på magen då det hjälpte sist men det är inget bra på teeveeee. Kan ju läsa iofs men det har jag ingen lust med. Är INTE i en läsperiod just nu :p

Erik har sovit på soffan hela natten. Haah. Jag gick och la mig kanske vid 1, har väckt han ett x antal gånger under kvällen och frågat ifall han inte ska gå i sängen istället när han ska upp tidigt. "Mmh" är det enda man får ut av honom. Såå när jag väl skulle gå i sängen ruskade jag ganska hårt i hans arm och sa att han ska gå i sängen "Mmh". Än en gång samma sak och han verkade bli sur för att jag väckte honom, men det lät som att han vaknade så jag gick i sängen och somnade. Så då har han sovit där på soffan hela natten för att ingen har väckt honom. Skyll själv säger jag då! Men jag kan säga att det var en som var glad - Flora! Hon har fått sova heeeela natten och morgonen på Eriks säng :D hon blir så glad när hon får sova i sängen :p
Jag fattar inte hur man kan vara så jävla död när man sover som Erik. Han somnar också med rekordfart. Behöver bara lägga huvudet på kudden och 5 sekunder efter så sover han. För mig tar det MINST 30min att somna och då är det snabbt. Jag har så mycket funderingaaar. Erik kan tydligen stänga av och inte tänka på någonting, därför han somnar så fort. Han är bekymmerslös x) Hm. Jag skulle väldigt gärna lära mig att bara stänga av huvudet och somna på en gång, men jag fattar inte. Det är omöjligt. Iallafall för mig. Det GÅR INTE att stänga av.
Jag kan ligga i sängen och tänka "nu ska jag inte tänka på någonting" och efter ett tag kommer jag på mig själv att ligga och planera något som kanske händer om ett år eller vad jag ska ha för gardiner i köket och sådana sjuka saker. Det går inte att stänga av helt enkelt.

Nä tror jag tar den där värmekudden nu och lägger mig och kollar lite True Blood. Kommer säkert att somna och DÅ kommer jag aldrig att somna ikväll. Aja.

Ja, jag ändrade bloggen lite igår. Är hyfsat nöjd och snabbt och enkelt blev det. Är en massa småfix som jag inte orkar ta tag i nu. Senareee... Eller aldrig.


sv: ja det är verkligen jättesvårt att hitta täcken, men bara man har ett som passar så är det ju bra :)

2012-02-04 // 14:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo