Fredag

Kanske jag börjar blogga igen? Jag har ju mina perioder. Mest för att det är skönt att skriva lite.
Verkar vara någe krångel med koderna i designen, jag påpekar detta för att upplysa er om att jag är medveten om det. Jag orkar bara inte fixa det nu. Som vanligt med dessa skift - jag är stressad, hinner ingenting (egentligen hinner jag massor men jag lägger ned all energi på att vara stressad och tänka på vad jag måste göra innan jag börjar så jag orkar inte med mycket mer.) Blää.

Men brevlådan skyndade jag mig till nyss iallafall (annars brukar jag inte orka hämta posten, bara tråkigheter) men jag hoppades att Karlssons flughuva skulle ligga där. Icket. Synd. Fast inget att göra åt. Kommer nästa vecka då. Däremot låg lönespecen där! Jag hade glömt bort att det är löning på måndag! Det är bra när jag glömmer sådana saker eftersom jag då blir glatt överraskad! Och summan var ett bra besked också! Förra månaden fick jag ju så dålig lön. Eftersom nästa månad kommer bli sjuhelsikes dyr så var detta ett riktigt djävla bra besked! Jag ska hämta hö nästa vecka, det är en dyr utgift + så har jag Karlssons försäkring att betala. Fast den kan jag nog betala idag. Och Elräkningen.. Jag hatar den ;P fast jag tror inte att den har kommit ännu? Värsta räkningen att betala är tv-licensen. jag har dyrare räkningar än den men just den känns så jävla bitter och meningslös att betala. Har jag hört att de ska avskaffa den eller har jag fel? Hoppas jag har rätt.

Fysatan vad jag fryser. Jag kör med långkallingar. Emilia kom på morgonen med bara en tröja när hon hämtade Gormur medan jag hade vinterjackan på mig!xD Känns som om man ska frysa ihjäl på morgonen. Dunjacka är så mysigt. Tror fan att min är i stan.. Den kan mamma ta med sig när hon kommer hit om hon läser det här ;)
Jag tycker ändå att det har varit en bra sommar, inte för varm. Jag har inte behövt klaga sååå mycket ^__^ förra sommaren var ju hemsk. Man höll på att dö. Men ett + var att det var nästan inga mygg eller svidd alls förra sommaren.

Mitt träns gick ju sönder igår precis när jag fattat galopp och fått upp farten lite! Panik i byn men jag fick stopp och hoppade av för att se vad som hände. Gammal och torr var den så den hade spruckit. Jag hittade inte mitt vanliga träns. Och Karlsson var så snäll och bar mig hem, jag hade aldrig fått stopp på honom ifall han skulle ha stuckit, bettlöst och tränset hängandes :) Karlsson är ju världens snällaste, förstår inte hur folk kan kalla honom galen? Han var kanske. Men inte under min hand :)

Så jag beställde en sidepull. Kommer ihåg att jag hade en till Måns och den var jättebra. Ska testa hur det funkar på Karlsson.



+ ett nytt schabrak. Rött såklart. Var faktiskt sugen på ett orange men den fanns inte i rätt storlek.



+ myggmedel. Bästa. Den är snart slut så lika bra att ladda upp när den ALLTID är slut på Granngården.

Nä om jag skulle göra bort mina sysslor.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo