Sömnigt

Jag känner på mig att det kommer att bli en grymt krävande vecka. Är redan så trött och sliten så jag har stora mörka påsar under ögonen, fast det får vi väl lösa med några lager smink.. But still.. Det ser fan inte trevligt ut.

Jag har uppskattat att det tar upp till 3h innan jag lyckas somna om kvällarna. Oftast är problemet att jag har så mycket funderingar och måsten som snurrar runt i huvudet att det bara inte går att somna, som jag sagt innan, Nej, det går inte att stänga av, det är bara Erik som äger den förmågan. Igår var det väl det, jag låg och svettades som en gris (måste påminna mig själv att ta ett tunt lakan till sängen som jag kan sova med när jag ska svettas floder) och så snarkade Erik!! Jag har tur att han inte snarkar JÄTTEhögt men det är nog högt för att vara irriterande och det är ännu mera irriterande när jag inte kan sova. Sen så hade det  kommit in en fluga som for och surrade vid fönstret och det hjälpte ju inte att höra katterna klättra efter gardiner och väggar för att få tag i den. Så ser jag att klockan närmar sig ett-tiden och då får jag lite smått panik eftersom jag ska upp snart och kommer förmodligen att vara dötrött. Nä men jag lyckades ju faktiskt somna där mellan 1-2 nån gång. Vilken lycka.

Uäh. Jag är så trött. Alltid trött (eller ja, förutom när jag väl ska sova på kvällen). Mjo. Ska fara och ta ut hästarna strax iallafall. Kanske borde rasta Flora innan det.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo