Jahajajaja

Det var fan dåligt att vara ledig en dag. Jotack, sova ut fick jag, men då var jag istället så äckligt jävla trött imorse att jag bara ville grina. imorgon går det nog lättare. Jag älskar att jobba fm men jag hatar att stiga upp på morgonen, hehe.

Karlsson är fan knäpp. Igår, så tog jag en lugn skritt-tur runt älven, Blesi (Evas islänning), promenerade en bit framför oss och skulle samma väg. När jag kommit över Barnhemsbron får Karlsson då syn på Blesi eftersom vi knappat in på dem rätt rejält då Karlsson var mycket piggelin.
Han tvärstannar. Blåser upp sig och stirrar med STOOOOORA ögon på dem. Jag förberedde mig på att han skulle försöka rusa ikapp dem, normalt så tycker jag att det är så hästar brukar göra ifall man träffar på en annan häst under turen. Kanske inte rusar, men de vill dit iallafall.
Ja. Jag blev överraskad. Han tvärvände och rusade tillbaka över bron igen, fick ju dock stopp på fan, det var ju superhalkigt just där också så man blir ju livrädd att man ska bryta benen på hästen.
Haha. Karlsson tyckte alltså att det var bättre att rusa hela vägen runt älven igen istället för att gå framåt den sista lilla biten tillbaka hem. Han är knäpp. Men så kom jag att tänka på att han kanske är "hästskygg" liksom jag är lite smått folkskygg? Hihi. Vi tog ju iallafall den vägen det var tänkt att rida tillbaka igen. Den skrämmande Blesi försvann utom synhåll också.
Vad jag får skratta åt Karlsson hela tiden :)

Nu är jag trött. Ska hoppa in i duschen och sedan fixa nåt att äta. Jobbigt. Känns som om jag bara orkar med kräm och macka idag.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo