Jag vet inte.

GAAAAAAAAAAH. Sitter och blundar emellanåt. Det hade varit ljuvligt med en tupplur, men NÄ. Då kan jag inte somna ikväll, jag vet hur det är. Nu har jag varit vaken sedan 4 imorse. Det borde gå att somna ikväll.. Lite snabbare än vanligt iallafall.
Är på väg in i ett zombieliknade tillstånd, på söndag kommer jag nog att vara en komplett zombie. Eller söndag.. Tisdag menar jag. Men värst på söndag. Jag åkte på lite mer jobb än jag räknade med, som jag gladeligen tackar ja till även om jag måste vara en zombie resten av veckan.
Jag har säkert brist av något. Fast jag är ju aldrig sjuk (peppar peppar, ta i trä) så det är sjukt bra iallafall.

Erik ligger och sover på soffan och det ser SÅ JÄVLA ÄCKLIGT SKÖNT UT!!!!!!!!!!11 Men han har ju aldrig problem med att somna någon tid på dygnet så han har inget att oroa sig över. Åh vad jag avundas honom...

Jag ska plocka lite här hemma så håller jag mig vaken. Hehe, det skulle inte förvåna mig ett dugg om jag blir pigg där kring 8-9 tiden. Jag är störd, äckligt störd, blir så arg.

Efter två dagars snöande tittar solen fram igen, det är lite trevligt.

UJäh, såg mig just i spegeln, jag ser hemskt sliten ut. Typ 10 år äldre än vad jag är. Gömmer kanske spegeln i en vecka.

Fast..

"Glöm hur du mår och koncentrera dig på att se bra ut"

Undrar hur man blir av med en halvmeters djupa hålor under ögonen?



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo