April 7, 2012

Den här dagen började inte bra. Vaknade och hoppade i kläderna och åkte direkt till stan, fan vad trött jag var(nu först håller jag på att piggna till, har fått i mig kaffe). Donade i stallet medans Erik gjorde sina ärenden. Går ut i hagen för att kika på bollen för att jag anade redan då, jovisst, mögel. Det var så mycket så Erik backade in bilen i hagen och så drog vi bara ut bollen. Det var ju bara mögel på ena sidan men vem fan vet hur den ser ut längst ned. Nä, inga mer bollar för den här säsongen inte. Men det där förstörde min jävla dag, fan vad grinig jag blev.

Igår lurade Erik med mig att åka skoter mitt ute i ingenstans. Kallt. Och Flora tyckte INTE om att åka kälke. Är inte speciellt kul när hon inte gillar det. Erik for nu iväg igen, han försökte tappert få med mig men jag vill bara vara hemma, skönt med ensamhet. Jag och Flora ska ta en promenad istället ^^

Här i veckan var jag och red med Anna och Madde. Jag hade bara planerat att ta en prommis med Karlsson men jag följde med dem när de ändå var påväg och så är det kul med sällskap. Anna påpekade ju att vi ska rida efter stigen en sväng. Vi hamnade vid Systembolaget, haah. Rätt kul.
På hemvägen tyckte Karlsson inte om att stå och vänta på det livsfarliga tåget så jag fick känna på en liten stegring för första gången på honom :p det var också lite kul.

Ah well.. Ska nog mysa ned mig i soffan en stund :D



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo