Älskade snooz.

Känns lite skumt att jobba em idag när jag jobbat fm huuuuuur länge som helst känns det som.
Imorse var jag fan virrig, en kvart innan jag började frågar Erik mig:
"Anna, har inte du förmiddag idag?"
Jag tittar upp från sängen på honom och frågar:
"..Har jag det?" Funderar en stund.
"Har inte jag em?"

Hade fått för mig att jag hade jobbat bort förmiddagen dagen innan och skulle då ha em. Det var ju tur att Erik väckte mig, annars hade jag blåst på där i sängen som en gris. Jag älskar snooz men den kan nog vara lite farlig också. Jag hade snoozat hela den där morgonen och till slut råkade jag väl stänga av alarmet helt.
Nåja, idag har jag nästan tvingat mig själv att sova ut ordentligt. Men jag är fortfarande lite trött. Sov väl för länge då. Skönt att jag inte jobbar dubbla iallafall. Senast jag uppdaterade tänkte jag skriva något i stil med "skönt att de dubbla passen är bortgjorda iallafall" så fick jag ändå jobba dubbla dagen efter. Men det blir bra med pengar :P

Få se om jag slipper huvudvärken idag. Den kom ju tillbaka. Var inte linsernas fel. Minst en gång per dag har jag huvudvärk, oftast på kvällen. Det dunkar på högra sidan av skallen. Vet inte om jag kanske borde ringa Vårdcentralen ändå.. Jag avvaktar ett tag..

Igår så kasserade jag kaffebryggaren. Den läker vatten hela tiden. Plockade bara fram perkulatorn tills vidare. Hah. Jag blev ju glad när kaffebryggaren gick sönder. Då får jag köpa en ny! I rätt färg! En röd skall jag ha.

Nje om jag skulle hoppa i duschen. Hade behövt bättra på hårfärgen men jag ids fan inte. Kan göra det när jag har mer tid till övers.


SV: det måste det nog ha varit :)

Joo, har sett bilder på din gamla häst..Fb you know, och de var faktiskt lika!

2012-05-01 // 21:09:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo