Jag tycker inte om turkos

..nej det gör jag verkligen inte.

Kan inte min jävla musjävel komma nån gång så jag kan fixa min blogg? Kan ju inte riktigt det här med touchpad, det funkar bra ändå tills jag öppnar photoshop. Fattar inte hur folk grejar det.

I måndags så var veterinären i stallet och Karlsson fick sin spruta mot hästinfluensan, sedan kikade vi tänderna, stolt över den lilla vita, han behövde inget lugnande. Veterinären tyckte det var onödigt att ge honom något ifall tänderna såg bra ut, vilket de gjorde. Skönt att ha en häst som inte är veterinärskygg.

Tisdagen tog vi en lugn tur runt älven och igår blev det broarna runt med Anna och Mixen. Karlsson får som jobba för att hinna med Mixen ;D

Idag.. Ska jag plugga. Måste få bortgjort en del arbeten som jag skjutit upp, dock inget som tar tid, bara några renskrivningar :) men jag vill få dem bortgjorda innan helgen :p

Fan vad det är härligt med våår! Man får mer energi och känner sig gladare, plus att det är enklare att kliva upp om mornarna. Jag tror nästan våren är bästa årstiden här. Jag tror att den slår sommaren. Inga jävla insekter. Och det är inte FÖR varmt, jag hatar värme. Under våren är det oftast perfekt värme.
Dock har det ju blåst hur länge som helst nu, vilket är mindre trevligt. Men man får ha överseende.

Angående min lista som jag påbörjade för ett tag sedan (Dag 1 - ....) Ja. Den har jag gett upp. Glömde bort den ett par dagar sedan kändes det otroligt meningslöst, vilket det redan gjorde från början men då hade jag tråkigt, hihi.

Very well.. Ha en trevlig dag i vårsolen som försöööker komma fram för fullt här :)


» Inko

Jättekul att du kikar in hos mig då och då :)

Gillar du verkligen inte turkost????? Det är en av mina favvofärger :)

2011-03-24 // 22:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo