Show and Tell

Fyfasen vad skönt att få Show and Tell bortgjord! Jag HATAR Show and Tell. Vet inte hur många gånger man för göra den under sin livstid? Känns som så iallafall. Förut skulle det ju vara inför hela klassen men numera gör vi allt i små grupper, det är skönt. Dock tycker jag att även det är läskigt, men oooh så skönt när det är bortgjort.

Jag har mycket att plugga ihelgen. Har till och med varit tvungen att skriva en lista så jag kommer ihåg allting. Svärmor ska komma och hjälpa mig med matten imorgon, tacka gud för henne! :)
Hon är bra på att förklara så det är perfekt. Har ingen alls lust att sitta och räkna matte under helgen men vad ska man göra? Prov på tisdag så det är bara att ta sig i kragen...
Det jävliga är ju att jag har två prov då, ett på morgonen och ett på kvällen. Fyfan. Men sedan är det lov, ett mycket uppskattat lov!

Annars så ska jag mysa med världens bästa katter ihelgen, det finns det alltid tid för. Har saknat dem.

Flora har börjat vakta mitt rum också, idag helt plötsligt hoppade hon på Kira, jag blev helt paff. Sedan så hände det igen och då såg jag orsaken, Kira var påväg in i mitt rum som tydligen hon ser som sitt revir, efter ett tag sa hon åt Lusse på skarpen som skulle in dit. Vilken surtant! Men hon blir väl som hon umgås...:D
Kommer ihåg min första katt, hon vaktade också mitt rum, när Kira var på väg in satt hon och lurpassade under sängen och för att sedan kasta sig ut fräsande med klorna redo på Kira som rusade ut ur mitt rum, Kira vågade sedan inte komma in i mitt rum särskilt ofta.
Jag saknar den katten.. När jag sov borta brukade hon sitta utanför min dörr som var stängd och vänta tills jag kom hem :)
Zelda påminner väldigt mycket om henne, inte lika tjock kanske :)

Nu ska jag joina Erik framför tvn, snart börjar Vampire Diaries!
Någon som vet när Desperate Housewifes börjar igen föresten?


Tusse, min första katt. Hon brukade sitta i ett hörn och när jag gick förbi hoppade hon ut och slog klorna i mitt ben :D


Zelda ♥


Zäta, "lillisen" den som inte kan jama ännu. xD



» Emma

Vad är show and tell?

Desperate housewifes börjar 15 mars :)

2011-02-25 // 20:08:57

snygg blogg hur gammal e du???

Bara undra.

2011-09-05 // 14:59:20

Geart site alot of good info that i couldnt find anywhere else thanx!

2011-09-26 // 15:02:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo