En häst på miljonen

Hmm.. Känner att jag inte vill någonting idag. Men jag vet att jag måste fortsätta plugga till det förbannade matteprovet imorgon. Men det känns som att det kommer att gå bra.. I Hope.

Har inte haft trevliga drömmar inatt. Jag hatar de där drömmarna som kommer då och då, det värsta i dem är att jag kan inte göra något! Jag går där och gråter av frustration och det är omöjligt att få tag på Erik och det går aldrig att slå in rätt nummer i telefonen. Jag tänkte dämpa min ångest med att slå vem det nu var med ett järnrör och personen befann sig på Komvux. Såklart var ju alla där emot mig och jag fick smyga mig fram som i något slags spel utan att ha tur att finna rätt person. Det slutade med att jag snodde en massa fina grejer eftersom jag inte fick ta ut min hämd. O.o
Ehmn ja. Tur att det bara var en dröm.

Idag ska de ta bort en häst i stallet. Jag känner sådant medlidande för ägaren, jag kan verkligen sätta mig i hennes situation, det var inte längesedan Måns försvann. Älskade Måns. Får fortfarande gråtkänslor när jag tänker tillbaka till den 16 Maj. Det är snart ett år sedan. Tiden bara rusar fram. Och då börjar jag tänka på när Karlssons tid är slut. Han är trots allt 20 år. Jag vill inte tänka på det redan nu! Herregud jag ska väl leva och vara lycklig så länge jag kan och ta det som det kommer. Men jag måste ju ta ut allt i förtid.
Får försöka ta vara på tiden som finns.



Han har så stor plats i mitt hjärta fortfarande, och kommer alltid att ha. En häst på miljonen.



Den här lilla underbara ponnyn tar upp mer och mer av mitt hjärta för var dag. Han gör mig så glad :)

Och senare ska jag och han ut och rejsa i snödrivorna ♥




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo