Knasponny

Haha. Jag ska berätta vad som hände under en ridtur i veckan.



Jag kände för en härlig skogstur eftersom snön var sådär lagomt djup och härlig. Nå, jag och Karlsson for iväg och njuter för fullt, älskar skogsturer, speciellt när man är ensam, det är så tyst och ljuvligt (nu behöver jag inte vara rädd för björnar heller). Efter ett tag så hoppar ett rådjur över stigen och försvinner in i skogen igen. Karlsson tvärnitar ju såklart och står och stirrar ett bra tag. Jag skrattar lite och försöker få honom att gå framåt igen. Han är på helspänn och står och skakar men han lyssnar till slut.
Man kände ju att rådjuret var nånstans i närheten men det är ju sak samma, bara liiite oroande för de är ju så jävla snabba så man hoppar ju högt när de plötsligt kommer hoppandes. Men det gjorde den inte så vi fortsatte. På tillbakavägen dock, samma ställe, fast en annan stig, Karlsson tvärnitar, jag fnissar lite och säger inte är det nåt att vara rädd för. Ja, jag hann inte med så bra där men Karlsson tvärvänder och skenar tillbaka vägen vi kom, jag hinner tänka att "Ja, det är ju ganska mjukt att landa här", men jag får stopp på knasen efter ca 50m. Får han att göra en helomvändning för JAG tolererar inte att ta en annan väg tillbaka. Hehe.. Han brakar in med baken in i ett träd och i det trädet var det inte lite snö. ALL snö for rakt ner i huvudet på mig..xD Hahaha. Vi tog samma väg tillbaka även om det tycktes vara oerhört skräckinjagande att gå förbi där vars rådjuret var någonstans.
Fy vad jag frös, vart ju helt genomblöt, kändes som om jag hade kissat på mig. Någon borde ha filmat det där ögonblicket då snön rasar ned över mig, hade varit en ganska skrattretande video.

Karlsson har fortfarande inte lyckats få av mig (inte för att han har försökt, det var bara mamma han kastade av). Jag har som väntat länge på min första Karlssonvurpa eftersom alla säger att han är så tossig, men jag tycker han är snäll, för min del hade han kunnat få vara lite mer tossig, det är kul, skrattar alltid som en dåre ifall han bockar. Men vurpan kommer nog tids nog :P


» Ronja

Hahaha! Det där påminner om när jag red Sessan(?) tror jag i RKDs skogar, red för nära ett träd och flera jävla ton snö över mig. Minns inte om jag ramlade av eller inte :(

2011-12-10 // 14:38:07
» Inko

Sitter och drar på smilbanden just nu ( förlåt ) för det där hade jag gärna sett ... Håller med, hellre rådjur än björn.

2011-12-16 // 09:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo