För mycket att göra

Känner mig stressad TROTS att jag har några timmar på mig. Jag behöver typ minst 4h på mig innan jag ska bege mig för att slippa känna stress. Det är klurigt det där.
Jag skulle ha klivit upp tidigare idag men jag var dödstrött idag och det var så jävla skönt att bara ligga kvar i sängen. Jag hade ju tänkt hinna hämta spån innan jag börjar men det hade nog ändå inte hunnits med när Erik skulle till stan. Kanske man gör det ikväll istället så slipper man tvinga sig upp alldeles för tidigt på morgonen.
Tänkte skriva att jag har börjat bli så trött men det stämmer bara till på morgonen. Tycker annars att jag har börjat känna mig piggare(när jag väl kommit ut ur morgondvalan). Får ju jobba varenda dag nu och det är super!! Men jag känner att jag hade behövt en ledig dag till att bara göra hushållssysslor för det hinner jag inte alls med nu, det får helt enkelt vänta till nästa vecka (om jag nu hinner då ens, eller det måste hinnas) jag blir ju så jävla grinig när det är skitigt, Erik dammsugade igår iallafall och det var skönt att komma hem då. 
Problemet sitter ju i att min lilla surbulle bor i stan, hade han vart här hade allt varit 100 gånger lättare och jag skulle slippa stressa. Men det kommer, man får ta en dag i taget (haha, som om jag kan göra det). Jag är allldeles för bra att stressa upp mig. 

Har NOLL julkänsla och det är trist. Men det hinner man ju ändå inte med så vad spelar det för roll egentligen.

Nä, jag ska börja göra mig iordning.  



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo