Rivning av hall

Ouff. Erik började riva hallen igår, invändigt alltså. Nu på morgonen har jag hört en massa irriterande, dock inte nog irriterande för att inte kunna sova (jag kan sova genom allt tror jag), ljud på morgonen. När jag väl kliver upp så finns det inget golv i hallen. Bara ett hål. Det ser roligt ut. xDD Erik är rätt effektiv när han lägger den manken till. Jag hade ju haft lust att fara till Hakkas på lördag eftersom min utgång förra veckan blev till ett fiasko, inte tu tal om det, men det är nog bättre att skita i det så blir hallen klar fortare. Det är snart vinter.
Jag hade ju velat börja måla och tapitsera ett rum i sommar, men det är nog lika att vänta så allt runtikring blir klart. Det viktigare. Isolera, isolera och isolera. Listerna runt fönstrerna är ju heller ännu inte på plats. Såå det kan vänta, behöver ju som Eriks hjälp ifall det ska tapitseras och det har ju han inte tid med nu. Ett rum i taget säger JAG. Bara inte stället börjar likna en byggarbetsplats så kan jag hålla humöret uppe.
Som jag skrev på facebook för ett tag sedan, någor i stil med "varför är det alltid kvinnans jobb att städa efter mannen när han renoverar eller dylikt, skulle det vara jag som snickrade hade jag fått städa upp efter mig själv."
Haha, självklart så hjälper jag ju till så att det går smidigare. Men det är ändå det där, ifall det var jag som snickrade så hade jag fått städa upp efter mig själv, inte tu tal om det.


MEN imorgon är en bra dag för jag väntar löning och om jag inte misstar mig så blir det en bra löning!
Nu skall jag göra mig iordning. Snart till stallet och fixa lunch åt kusarna och sedan ta sig en liten ridtur på en vit liten westernponny.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo