Katterkatterkatter

Jag har en katt i famnen och jag har saknat det så! Lillisen ♥
min lilla pälsboll. Zelda är typ alltid och gosar men Lillisen har fortfarande hållt sig undan för valpen. Nu är det harmoniskt hemma, haha, jobbar så hundkräket är hos svärmor och svärfar, de är barnvakt. Haha vilket lugn det är här, love it ;) Pälsbollarna har tagit upp hela min säng så jag har trängts med Erik på hans sida, hihi. Skulle inte kunna leva utan katter. Jag vill ha en till kisse att dadda med :DDD
Hästarna härjar som två unghästar i hagen trots kylan, blev så tvärt kallt att man fick en liten chock. tur att det inte är -30 iallafall ;D Erik försöker få igång lastbilen så vi kan hämta höbollarna, inte hunnit innan, de är bara i Keski hos Erika men vi måste ju komma dit och hem också. Känner mig lite dålig här för det finns inget jag kan göra för att hjälpa.

En snabb imorgon och sedan är det ledig helg. Me like. Hovis på lördag. Alltid något att göra, men just nu är jag på bra humör trots att jag är sliten och DÖDSTRÖTT. Kunde inte somna igår. Men då går det nog bra inatt.
 
Läääängtar till julafton för det ska  bli så uuuuuunderbart att få vara ledig på julafton. Jag minns knappt hur det kändes, haha. Bara vara hemma och ta det lugnt, fira med min familj. Känner redan lugnet.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo