Jag tror jag har sömnbrist.

Blööööööh... Trött. Ingen idé att vila nu, väntar några timmar tills det är dags att lägga sig, fast då är jag väl pigg.
Höll på att döda min jävla telefon imorse (borde skrivit inatt, omänskliga tider att kliva upp). Jag snoozar ju som en dåre, jamen minst 5 gånger iallafall. Jag ställer larmet tidigare så jag ska få snooza..... o.O
Iallafall så tryckte jag på någon knapp så larmet försvann men fortsatte tjuta. OCH DJÄVLAR BLEV SÅ ARG SÅ IN I BOMBEN för jag fick inte av det! Det tjöt och tjöt och tjöt........ Var tvungen att slå av och på telefonen.
Men det var nära att det blev godnatt för alltid där. Hittade verkligen inte vars jag skulle stänga av. Kanske hade löst det ifall jag var mer vaken, iofs så blev jag vaken då jag blev så arg. GAh.
 
Huvudvärk fick jag nu. Antagligen för lite sömn och waaaaay too much kaffe. Är iallafall ledig imorgon, skönt.
Jobbhelgen gick snabbt och vi har haft massa att sysselsätta oss med, dock är jag så jävla sliten på kvällen att det är äckligt. Men det är väl så. Fick världens sammanbrott när jag kom hem också O.o (som om det vore ovanligt, haha)
 
Jaja. Måste gå ut och greja. Vill bara att den här månaden ska vara över. Eller det hade åtminstone kunnat vara helg, då kan man ta det lugnt :)
Vill faktiskt ha julmys känner jag. Fast vi är ju snart där också.
 
 
Bild från tiden vi stod på Andra Sidan. Det där är Karlssons vanliga uppsyn. :)
 Ååååh och hans flufflugg. Nu är den inte lika fluffig :( den nöts alltid bort lite på sommaren. Men den kommer väl snart :) ♥
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo