Hetta

Nu är alla superlyckliga över detta väder. Mjo, javisst om man är ledig (semester alltså) då hade jag nog vart gla. Men idag är enda dagen jag är ledig och då är det kokhett. Jag och Karlsson måste motionera bort fläsket egentligen och det är ju omöjligt, djurplågeri i den här värmen. Blir inte svalare på kvällen, kanske vid midnatt? Men vem ids vara vaken då om man jobbar. (eh jag, kan ju inte somna, men försöker iallafall, ibland händer det!)
Få se hur det går för mig och Yvonne idag, lovat att hjälpa att motionera gormur, vilket var jag gärna gör, red honom tillsammans med Emilia och Manadís i söndags eller om det var lördag. Jätteroligt, jag kunde tölta lite iallafall :P
Det är roligt att testa på andra hästar ibland.
Men än så länge är det ju för hett för att fara och motionera dem. Trist.
 
Utöver det så är jag bitter igen. Det är så kul med nära som kan trycka ned en med skit och sedan inte förstå varför man är arg/ledsen. Jag har lagt det i bakhuvudet, försöka att inte grubbla över det destomer när jag har viktigare saker att grubbla över.
Hemska och tragiska saker. Vet inte hur jag ska göra. Vill inte men ändå känns det som det skulle vara bäst..
 
Satan också jag kan inte skriva. Mår inte bra, har ångest över allt. Vill gråta och dra täcket över huvudet. Slippa vardagen. Men än så länge får man sätta det där bak nånstans och le mot vardagen.
Ah kanske inte, mina mungipor kan peka ned rätt mycket ändå och så är jag grinig hela dagarna. Kul för dem som måste ha med mig att göra just nu.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo