Jag stör mig på..

..folk som sitter och knapprar på sin telefon hela tiden. De måste ha telefonen i samma rum, helst i handen, hela tiden. Det stör mig. Som fan.
(själv så lämnar jag telefonen med flit någonstans låångt borta om jag ska ta en pn, dock tar oftast nyfikenheten överhanden tyvärr och det gör mig ARG som ett bi att ni alltid ska pricka in fel tidpunkt att ringa)



Sa tidigare åt Erik att det är fan bättre när han jobbar för när han är ledig så hittar han alltid på så jobbiga arbetsuppgifter åt mig.
Fick solen i ögat så kisade som en tok så ögonen tårades, rann eyeliner ned i ena ögat så jag ville hoppa ned från taket vars jag stod och bryta benet så jag slapp göra något. Skämt, men jag hasplar ur mig vad som helst när jag blir sur. Det SVED nå så djävulskt i ögat och då tårades det bara ännu mera och mer eyeliner i ögat. Så blir det aldrig när jag har linser!
Vilka värdsliga problem jag har.
 
For och red med Teddy och fick oss en välbehövlig galopp, och Karlsson fick bli longerad. Mockade och spånade, fyllde maten klar tills ikväll. Vardagliga sysslor. Ska kanske ta och fundera på mat och sedan ska jag bänka mig framför tvn och spela klart.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo