Lördag

Aaaaj. Min mage är i olag. Vaknade av att jag mådde illa, gick ned för att tvinga i mig en macka, var sådär att varje tugga växte i munnen, urk. Är inte bra på det där med att äta på morgonen, så har det alltid varit. Men blev mycket bättre med illamåendet. Men sedan vilka magsmärtor! chockerar magen. Vika sig dubbelt och hoppas att det skulle gå över. Det gjorde det. Jag har knappt ätit något sen i onsdags, så jag får väl skylla mig själv. Levt på en macka om dagen + kaffe. Hälsosamt.
Nu är jag iallafall ledig ett par dagar så bara att ta igen sig.
 
Igår när jag kom hem från jobbet tog jag och Karlsson  en promenad. Dagen innan har jag ridit med Yvonne och Emila och även en dag med hela gänget. Så igår tog vi det bara lugnt. Har vart skönt att rida på kvällen, blivit så trött efter och somnat jättebra.
Blir så olycklig av Karlsson eftersom han är olycklig och går och ropar efter Teddy. Även  fast han har sina polare här bredvid. Är ändå väldigt tacksam över att de är där, annars skulle hjärtat vara helt ensam. Iofs så skymtar man ju Gormur och Manadís där borta, men ändå.
Så jag tycker mest synd om Karlsson, han går och väntar på teddy.
Var och kollade Teddys grav, det var så fint där ♥ ängar och så just framför en liten rund skogsdunge. Måste fixa något kors eller en sten dit.
 
Nä fy det där smärtorna kommer och går. Känns som om magen gått sönder. Men blir nog bra när man tvingat i sig mat.
 
Väntar på att mamma och pappa ska komma, de ska hjälpa mig att slå ned några trästolpar så hagen blir ordentlig till vintern. Fast kan inte göra klart allting ännu, vi ska mest troligt borra bergvärme så jag vet inte riktigt vars de ska göra det. Även ta hem husvagnen, skönt, då får jag tillbaka min utsikt + att det ändå inte är någon i den.
 
Ja.. Så nog håller man sig sysselsatt.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo