Vakta tungan

Stor risk för att jag ska säga någonting som missuppfattas idag, så jag ska vakta tungan. Enligt mitt horoskop. Hahaha.. Ja.. Jag är ganska bra att kasta ur mig vad som helst så personen tar illa upp även om det inte var menat så.. Osv.
 
Jag har varit ledig i två dagar nu, känns som evigheter sedan, som vanligt säger jag: "Fyfan vad jag ska sova!". Inte har jag gjort det, igår, efter att hästarna var ute, la jag mig under täcket igen och kunde INTE somna om. Inte samma visa idag men då ides jag inte ens gå upp i sängen igen. Känner mig inte trött. Visserligen så sov jag igår 3h på dagen och DET var skönt. Var så länge sedan jag sussade på dagen.
 
Jag ska göra om min blogg så den blir mer personlig. Möjligtvis fulare eftersom det var länge sedan jag bråkade med kodmallarna. Men känns så mycket roligare om den är personlig. Inte nu i veckan men sen. Om ett tag. Har inte tid nu.
 
Ska ta ett litet dressyrpass med långben när jag gjort klart mina morgonrutiner. Tjockisen ska få en promenad. Teddy blir än så länge hysterisk så fort jag snor hans nya bästa vän så jag tar korta rundor så han ska vänja sig att vara ensam en liten stund. Karlsson har vant sig när jag far iväg med Teddy, han ropar någon gång men annars går han runt och påtar i hagen helt lugnt. Skönt, slipper jag oroa mig över det.
 
Det är fortfarande frost ute på backen, tycker det är rätt mysigt. Snart kommer väl snön. Svidden har börjat avta, lite på eftermiddagen men det är inte alls lika mycket som det var för någon vecka sedan. Jag ska sluta klaga på mygg, de är inte alls lika hemska som svidden.
 
Bästisarna
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo