Upp i vikt och ned i vikt.

Det bara rasar in tips om hur jag ska få bukt med problemet att lämna Teddy ensam medan jag rider Karlsson. Teddy blir ju helvild. Delade åsikter, lämna inne, lämna ute. Jag vet inte. Men skitbra att folk kommer med tips. Jag har ju fortfarande inte provat att lämna han inne, måste ha mor min här då så hon kan kolla vad han gör då.
Vi får se.. Vi får pröva oss fram. Jag blir ju så orolig att han ska skada sig när han hetsar upp sig så, sist hade han trampat sig med broddarna. Får kanske köra projekt att sätta på boots när jag ska iväg?
Dessutom när jag ser hur han blir när vi far iväg kan jag inte njuta eller koncentrera mig på ridningen. Jag bara oroar mig.
 
Karlsson är satt på diet nu. Jag fattar inte hur han har gått upp i vikt så. Innan var han för mager nu för fet. Nåväl. Han motioneras varje dag nu och får bara en frukt på morgonen istället för müslin jag gav innan, den var ju speciellt för att han ska gå upp i vikt så den kan jag inte ge mer. Jag kör den till Teddy. Det är krångligt det här, ena ska ned i vikt och den andra ska upp i vikt. Tror att det kan lite bero på det, Teddy är lite för snäll och delar med sig av sin mat i hagen åt Karlsson.
Nåväl, tror det ska gå vägen nu när Karlsson får motionera varje dag.
 
Kanske kanske att jag skulle ta itu med lite vettigare saker nu...



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo