Feb. 12, 2012

Min dator tvingade mig till att göra en total återställning bara sådär mitt i allt. Nu är jag ju ingen kunnig person i detta så jag hann inte spara alla mina bilder och musik innan heller. TUR att de flesta bilder har jag här på bloggen och även på cd-skivor. Men det är ju ändå några som gått förlorade. Måste påminna mig själv att då och då spara bilder och sådant på skivor. Ett stort jävla + är ju att min dator är supersnabb igen och det är härligt. Har haft lust att he din i väggen ett x antal gånger innan.

Haha ååh vad skönt!! Jag slapp hjälpa Erik ta in pelletsen. Har ju hjälpt han de senaste gångerna för det blir ganska jobbigt att göra det själv. Det som är enklast är nog att stå i källaren och ta emot säckarna, men det gick inte! Jag var så nära på att flyga baklänges varenda gång jag tog emot säcken för att de kom med sådan fart och de är så tunga. Det är fan inte bra att vara lätt. Så Erik fick stå i källaren och ta emot och jag fick vara ute. Det är inte heller så jävla kul. Svintunga och rännan är så hög att jag måste lyfta varje säck över huvudet för att få dem på plats. Det är inte bra att vara kort heller!! MEN idag så gav Erik upp när jag tog en mysig sovmorgon och ringde sin bror och han hjälpte! Prisa gud! Måste ju säga att det går jääävligt mycket fortare än när jag hjälper Erik. Typ dubbelt så fort. Känns det som iallafall.

Hehehehe.

Gjorde en jävligt dum sak när jag sminkade mig nyss också, omedvetet så vände jag flaskan upp och ned i handen så allt rann ut, fort tvätta händerna som var kolsvarta, då hade det kommit för mycket i ögonen också så det rann IN i ögonen och det gör ONT! Har väl hänt en eller annan gång tidigare också xD Så det blev väl inte en så lyckad sminkning om man säger så. Aja.  Ingen ska titta på mig :D det blir mörkt snart.
Fan vad jag är klumpig.

Nämnde jag att tränset passade Karlsson tidigare? Perfectooo. Då vet jag att han kan ha den där storleken också. Ska fota han senare då han blev så snukk!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo