Irriterande vardag.

Det var som liite kallt idag. Var lite dålig idag och sket i att ta en runda med Karlsson, brukar annars inte ha något emot att rida när det är kallt, jag har så mycket kläder jag kan ta på mig. Men jag tror verkligen inte att han klagade över att bara få en rykt och sedan få gå ut i hagen och äta igen. :)
Imorgon hade jag tänkt ha en stallfri dag (det betyder att jag är hemma och gör bort veckostädningen typ...) men då såg jag att det knappt fanns något hö kvar alls kvar av bollen så vi måste ju dit. Tur att man har torrhö som back up i sådana situationer.

Iallafall så beställde jag ett westernträns åt Karlsson igår.


Hoppas att den passar nu. Jag har ett helvete med träns åt Karlsson, jag har ingen aning vad han har för storlek på huvudet. Ibland har han ponny, ibland cob och ibland full. Jag blir fan galen. Varenda gång jag köpt ett nytt träns så har det varit för stort eller för litet. Det är så jävla enerverande! Och på vintern blir alla hans träns för små då han får sån jävla isbjörnspäls. Ja.. What to dooo... Hittade ett annat westernträns som jag kanske köper. Vi får se. Den var snyggare. Men det beror ju också på ifall den här passar eller inte.

Ja men jag var så jävla irriterad också igår när jag klickade hem den här igår. FÖRST så kletade jag in färgen i håret, har skjutit upp att färga det ett bra tag för att det är så jobbigt. Ja, såklart sprättade det rött på väggen. Tur att aceton finns. Hoppade i duschen och det var knappt nå varmvatten alls. KUL. Börjar bli van dock. Grinig som satan satte jag mig framför Hööks och skulle beställa TVÅ nya olika bett som jag hade velat testa. Ja tro fan att båda var slutsålda. Jävlar vad irriterande. 
HELVETE min vardag går ut på att vara irriterad. Men jag hittade ett bett på Tradera mycket billigare.  Men då vet man inte om man får den för jag brukar vara bra, mycket bra, på att glömma bort när auktionen slutar och någon annan idiot budar över mig. Jaja. Ska försöka komma ihåg...
Bye.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo