Strömlöst.

Vaknade kring 6 av att strömmen gick, (hur fan kan man vakna av att strömmen går? det var som en väckarklocka.) och inte kom den tillbaka heller. Kollade ut genom fönstret och såg att hela byn var svart. Väckte Erik också för jag blir alltid rädd när strömmen går xDD han väntade en timma sedan gick han och eldade med ved istället. Tror att strömmen var borta i ca 4h. Jag och Zelda somnade på soffan och det var som liiite kallt utanför täcket sedan. Huvva! Det är som lite kallt för att strömmen ska vara borta, tänk stackars de människor som inte har någon möjlighet att elda med ved :O

Måste fara till Karlsson på ett tag också. Tur att vi har hittat ett passande vintertäcke äntligen. Alla andra har varit för trång eller för vid i bogen och jättekort vid magen. Hade varit fint med en ridtur men det är fan för kallt. -30° nu och det blir ju garanterat kallare mot kvällen.

Igår ägnade jag eftermiddagen att måla Natalies försenade julklapp. SERIÖST vad fin den blir!! Jag har överträffat mig själv! Det är är nästan så att jag vill behålla den själv. Eller jag VILL behålla den själv men jag ids fan inte börja på en ny åt henne :) Har dessutom inga stora målardukar kvar. Aja, jag får väl nöja mig med att min signering kommer att förgylla tavlan. Hade gärna lagt upp en bild men vill inte att hon ska se den innan hon får den :p den är inte riktigt klar ännu, lite småjox kvar, efter den ska jag börja på Åsas tavla. Tur att de beställer hästar för det har jag alltid varit bra på att måla. Hela uppväxten satt man ju och klottrade hästar över allt fan :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo