En ängel och en enhörning.

Lär inte kunna somna ikväll. Erik bjöd på fläskfilétallrik från Manuella, efter det la jag mig på soffan för att jag frös så, självklart somnade jag.. MED FLIT! :D Fan vad skönt det var. Ingenting jag ångrar precis.

Blev en ridtur idag också, hann innan stormen började. Var ju jättefint väder. Men då så kommer man ju till det där tråkiga med fint väder, det tycks som att aaalla Gällivarebor vaknar upp och tänker "Idag ska jag ta en promenad längs älven!" Fan också. Jag vill ha ensamrätt på den där jävla stigen. Utanför negrernas jävla baracker så håller man alltid på att skita ned sig när de smäller upp dörrarna allt de kan och ler mot en som att jag är en ängel och Karlsson är en enhörning, tankarna som snurrar i mitt huvud är då "Vafan glor du på din jävla idiot, har du aldrig sett en häst ditt jävla äckel". OBSERVERA att det inte bara är för negrer jag tänker så. Tänker det lika ofta för svenskar som inte verkar ha sett en hästjävel förut. Och dessa idioter som tar upp sin lilla skithund i famnen när man kommer får vi inte glömma. Karlsson ser ju ganska skräckinjagande ut eller hur? Fick han bara chansen så skulle han käka upp den lilla hunden på två sekunder. Muhaha.
Jag kan ju erkänna vad jag gör ifall någon av dessa idioter hälsar eller liknande. Ser lika glad ut som de och hälsasr tillbaka. Så lite folkvett har jag ju iallafall. Tur att det inte är vanligt med telepater i dagens läge.
Hehe! Nä jag är inte arg hela tiden. Oftast blir jag lugn av att ta en ridtur men det finns ju vissa som man bara vill ge en smäll i farten. All ära åt Andra Sidans RIDvägar, synd bara att detta är allmänna vägar. En gång mötte jag en sur jävla karl som påstod att hästar inte får vara efter stigen. Jävla idiot. Finns ju skyltar och allting. Sådana borde man få ge en smäll.

ååååh hojjja jag måste gå och duscha. Jag är så frusen. Jaja, en snabbdusch sedan kanske jag blir lite mer lugn i sinnet och slutar klaga :) tror jag ska kika lite True Blood resten av kvällen sen.

Glömde säga att jag kom ikapp två turistdjävlar med kameror, jag som alltid lyckas springa in i sånna på mina ridturer, såg hur de tog upp kamerorna, då svängde jag snabbt åt vänster och genade över gården till gamla barnhemmet eller vad det nu kallas. I schnön. Men turisterna fick då ingen bild iallafall! Om nu inte på Karlsson bak då :D Hehe!!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo