Bajs.

Kan inte sova. Så lägger till två saker jag glömde i förra inlägget.

En gång var det en annan karljävel som skrek åt mig. Detta var när älskade Måns var i livet, han sket (försöker ju alltid gå så långt ut i diket som det går när det händer), och den där jävla karljäveln skrek åt mig att jag måste ta upp skiten. Jovisst, lättare sagt än gjort, man har ju verkligen med sig en spade och en påse bakom ryggen.

Och en annan grej som hände nyligt när jag var ute och red med Anna och Mixen. Jag hörde inte vad käringen sa men Anna gjorde det. Typ "Oj, nu kommer det hästar" det hörde jag. Sedan "JA, bara de inte skiter efter stigen!!"

I vårat stall försöker vi att sparka skiten i diket då hästen skiter. Det kan vara JÄVLIGT jobbigt på vintern då man har 20 lager kläder på sig och knappt kommer upp i sadeln på grund av det. Jag har ju inte så problem men det när Karlsson är så låg, men alla andra med sina jättehästar. Hoff.
Och folket som inte tar upp sin äckliga hundskit då? Deeeet är det ingen som klagar på. Tycker det är skitäckligt när man är ute och går med hunden och hunden går i diket vars det ligger massa gammal jävla hundskit som de får i tassarna. Usch.

Och alltså..  Hästskit.. Det är ju naturligt. Gödsel! Är ju 100 gånger bättre än alla avgaser bilarna släpper ut. Vissa är ju förfan hjärndöda. Och stigen är BRED. Ligger det lite hästspillning efter den så är det faktiskt möjligt att springa lite åt sidan istället för rakt i det.

Ok. Kan ju fatta ifall hästen skiter just utanför någons uppfart. Eller jag skulle inte bry mig, men ja.. Lite överseende får man väl ha med det. Jaja.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo