Tralallala

Just vart på en ridtur med Anna runt Älvas. Var helt bra väder, jackan kunde man lämna bakom sig och känna lite varma sommarvindar, men så fort solen gick  moln blev det kallt igen. Nu är solen helt borta också. Aja, hann ju rida innan den försvann helt :)

Igår skuttade jag lite på banan med Karlsson och det är alltid lika kul. Dock hatar jag ju att rida på bana, Karlsson verkar hålla med mig på den biten.. Han har nog fått nog av ridlektioner i sina dar.. Då ska han glädja sig åt att han har hamnat hos mig. Jag äääälskar att vara en skogsmulle. Tänk om man hade haft en hoppbana i skogen? Gud så skoj det hade vart :) men det kan man ju fixa så småningom.

Ska påpeka att mammor är det bästa! Hon tar alltid hand om Karlsson när jag inte hinner eller inte kan. Som i helgen jobbar jag 12h, vilket jag iinte ser fram emot ett dugg, men när jag tänker på peningarna som trillar in så är det värt. Så då tar mamma hand om Karlsson. Hon är den bästa. ♥


På måndag ska Zelda bli kastrerad också. Huff, blir så orolig över sådant där och sitter och tänker på ALLT som kan tänkas gå fel. Och så när man hämtar dem är de helt loj och man får ont av att se dem. Men det blir ju bra när det läker. Och det finns ju inte heller något annat alternativ. Jag hade inte tänkt kastrera henne någonsin, när hon löpte så var inte jamandet något problem och så tystnade hon alltid när man skulle sova. Jag har inte haft några planer på att ta kattungar på henne heller men det kändes bara så onödigt att kastrera när jag inte hade några problem med henne. Men nu. Mitt i allt. Hon är snart 3. Kissar överallt. I början trodde jag att det skulle gå över med icket. Kastreringen kan ju leda till att hon lägger på sig lite exrakilon, vilket BEHÖVS! Den där kräsna lilla kattrackarn är smal som bara den, ändå äter hon normalt osv.
Aja, det ska nog gå bra. Bara jag slipper kissandet på möbler.


Nje, om man skulle ta en dusch och sedan väcka Erik..




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo